Мото на „Повелителите на дъжда”


Какво може да бъде мотото на повелителите на дъжда? Може ли да помислиш за нещо лесно запомнящо се за всички повелители на дъжда - общо мото за цяла Европа? Сега ние започваме състезание във всички 10 държави, като печелившото мото ще бъде поставено на бутон или на стикер и разпространено до всички участващи повелители на дъжда в пилотните училища.Моля изпратете вашето предложение за мото на:moto

Николай Николов
Е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Вашето предложение трябва да бъде представено до 10. Март 2009

За въпроси и коментари се обръщайте към Николай Николов на телефон
02 915 40 46

Каним за участие всички пилотни училища, участващи в проекта „Kids4Future” да се включат в международното състезание. Всяка от десетте държави участници ще излъчи национален победител от проведеното  състезание.


Ще има награда за всеки от 10-те победители от съответните държави. Съответните победители ще бъдат представени на координатора и ще бъдат оценени от международно жури, което ще определи и победителя от всички европейски училища, участващи в проекта. Мотото, което спечели,  ще бъде преведено на английски.
 

Победителят в международното състезание ще получи скейборд на Повелителите на дъжда , а класа ще получи диплома. Ще представяме най-доброто мото на съответни събития в областта на енергетиката  и чрез разпространение в други международни проекти в Европа. Мотото на повелителите на дъжда ще бъде поставено и на всички национални интернет страници на проекта.

Критерии за участие:

•    Мотото трябва да бъде кратко – словосъчетание, максимум едно изречение (краткостта е предимство).
•    Мотото да бъде представено на български език.  
•    Мотото може да бъде хумористично или изненадващо.
•    Мотото трябва да съдържа положителните резултати от повелителите на дъжда.
•    Мотото трябва да бъде свързано с историята на повелителите на дъжда.
•    Учениците следва да работят в групи от по няколко и да излизат с предложения за мото.
•    Всяко училище следва да избере най-доброто мото (по избор на преподаващите учители или комисия с участие и на учениците или само на преподаватели – по избор на всяко училище).
•    След избора на най-доброто мото всички пилотни училища следва да изпратят в Агенцията по енергийна ефективност (АЕЕ) своето предложение в посочения срок, които комисия от служители на АЕЕ ще оцени и определи победителя, който ще участва в международното състезание.
•    Пристигналите в АЕЕ предложения за мото след определения срок – 10.03.2009г. няма да бъдат оценявани.